جوجه کشی شترمرغ

 

اموزش جوجه کشی شتر مرغ

 

جوجه کشی مصنوعی شترمرغ و ذخیره تخم ها

تخم ها بعد از گذاشته شدن می بایستی بلافاصله جمع آوری گردند تا از وارد آمدن هر گونه آسیبی به آنها همانند تابش آفتاب و خیس گشتن به دور بمانند. تخمی که گذاشته شد به هیچ عنوان نمی توان کیفیت آن را تغییر داد.

به همین علت هرچه کیفیت تخمی که گذاشته شد بهتر باشد جوجه ای که از آن متولد می شود سالمتر است.

در هنگامی که تخم گذارده می شود ، جنین در حالت سلولی است و در این حالت استراحت می کند.

از حرارت ۲۱-۲۰ درجه این استراحت قطع میگردد و با این سبب این امکان وجود دارد که تخمها به فاصله چند روز جمع آوری گردد و سپس همگی با هم در یک زمان در درون دستگاه جوجه کشی گذارده شوند.

جوجه کشی شترمرغ

 

 

تخمهای جمع اوری شده می بایستی هر روزه دو مرتبه گردانده شوند تا از چسبیدگی جنین جلوگیری به عملی اید.

بهترین طول زمان برای نگهداری تخمها سه روز است و این زمان نمی بایستی از ۱۰ روز کند. تخمهایی که به مدت پانزده روز نگهداری شده اند بیش از ۴۵٪ از انها جوجه متولد نمی شود.

تخمهایی که حرکت داده شده اند ابتدا باید ۲۴ ساعت تمام استراحت کنند.تخم ها هنگام بیرون امدن از بدن دارای دمایی حدود ۳۶ درجه سانتیگراد می باشند که این دما بعداً به ۱۵ درجه کاهش مییابد.

برای این که قبل وررود تخمها به دستگاه این اختلاف دما از بین برود، می بایستی چند ساعت قبل از ورود تخمها به دستگاه تا دمای ۲۰-۲۴ درجه گرم شوند.

 

جوجه کشی شترمرغ

 

دکتر اکبر زمانی

دکتری علوم طیوربا تخصص شترمرغ

مشاور پرورش شترمرغ

09132098516

Akbarzamani.ir

لطفا ثبت نظرات


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها